Over ons

Onze rechtswinkel is in 2012 opgericht door drie Nijmeegse rechtenstudenten. Zij wilden de inwoners van Den Bosch en omstreken de mogelijkheid geven om kosteloos juridische vragen te stellen en om advies in te winnen. De drempel om juridische hulp in te schakelen proberen wij op deze manier zo laag mogelijk te maken.
De rechtswinkel begon als een klein initiatief, maar is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 20 medewerkers. Alle medewerkers zijn rechtenstudenten van de Radboud Universiteit Nijmegen die op zijn minst hun propedeuse behaalt hebben. Zij staan wekelijks klaar om u op informele wijze te adviseren.
Al onze medewerkers zetten zich geheel vrijwillig in voor onze rechtswinkel. Al onze adviezen zijn daarom volledig kosteloos. Om onze rechtswinkel draaiende te houden zijn wij afhankelijk van giften, subsidies en sponsoring. Voor vragen kunt u mailen naar info@rechtswinkeldenbosch.nl.

 

.

 

copyright © 2017 - Rechtswinkel Den Bosch      webdesign Beter Vindbaar B.V.      contact info@rechtswinkeldenbosch.nl      algemene voorwaarden download