Sponsoren

             

Groenberg Advocatuur is een sociaal betrokken advocatenkantoor in Den Bosch waar kwalitatief goede rechtshulp wordt geboden tegen een schappelijk tarief. Groenberg Advocatuur behandelt zaken op het gebied van strafrecht en sociaal zekerheidsrecht. Groenberg Advocatuur behandelt zowel betalende zaken, als zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (een toevoeging). Indien u wilt weten of het kantoor uw zaak kan behandelen, bel of mail dan geheel vrijblijvend. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Bent u benieuwd naar de advocaat achter Groenberg advocatuur? Klik dan hier!

Eerlijkmetrecht beschikt over deskundige juristen die snel en hoogwaardig juridisch advies leveren. Daarnaast staan wij voor transparantie in onze facturatie. Onze juristen geven juridisch advies op basis van uurtarieven of op basis van fixed fee afspraken. Desgewenst ontzorgen de juristen van eerlijkmetrecht je op locatie op interim of door middel van outsourcing.

Van Zinnicq Bergmann Advocaten is een advocatenkantoor met historie. Zij bestaan al sinds 1870 en zijn het oudste kantoor van Nederland. Het kantoor gaat al vier generaties van vader op zoon over. Zij werken met drie advocaten en een gedreven juridisch team. Van Zinnicq Bergmann Advocaten is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht, verbintenissen- en goederenrecht, bestuursrecht, mediation, personen- en familierecht, huurrecht en erfrecht. Zij zijn al jarenlang een trouwe sponsor van de Rechtswinkel ’s-Hertogenbosch.

Contact:
Peperstraat 8
5211 KM ’s-Hertogenbosch
073-6141581
info@vzb.nl

copyright © 2017 - Rechtswinkel Den Bosch      webdesign Beter Vindbaar B.V.      contact info@rechtswinkeldenbosch.nl      algemene voorwaarden download      privacyverklaring download